Lorenzo Villoresi

Lorenzo Villoresi on ollut yksi artesaanihajuvesien uranuurtajista jo vuodesta 1990, jolloin hän perusti oman tuoksutalonsa Firenzeen. Kaikki Villoresin hajuvedet ja huonetuoksut tehdään yhtiön perusfilosofian mukaisesti: niihin käytetään vain parhaimpia raaka-aineita.

 

Lorenzo Villoresin hajuvedet herättävät henkiin renessanssin aikaisen maailman: toscanalaiset materiaalit, tuoksut ja värit kohtaavat Idän mausteet ja esanssit. Tuoksuissa käytetyt uutteet ja öljyt tulevat kaikkialta maailmasta. Ne muodostavat aisteja hiveleviä yhdistelmiä Toscanan laakerinlehvien, oliivien, sypressien ja harvinaisten iiristen juurten kanssa.

Hajuvedet valmistetaan käsityönä perinteisin menetelmien, jotka vaativat aikaa, kärsivällisyyttä ja huolellisuutta. Lorenzo Villoresin luomat tuoksuyhdistelmät ovat uniikkeja elämyksiä, joiden tyypillisiä vivahteita ovat väkevä mustapippuri, aromikkaat puut, kirpeät pippurinmarjat, muskotti, suitsukkeet ja harvinaiset mausteet.

Parfymööri Lorenzo Villoresin pitkä kokemus alalla tulee esiin hänen luomuksissaan, joissa ei ole sorruttu tavanomaisiin ratkaisuihin. Tuoksut henkivät kaukaisten maiden eksotiikkaa ja kertovat tarinoita menneiltä vuosisadoilta. Ne ovat niittäneet mainetta ympäri maailman ja keränneet uskollisen käyttäjäkunnan.

Lorenzo Villoresin hajuvedet ovat maailmasta, joka ei tunne rajoja. Ne herättävät henkiin unohdettuja tunteita, kuvia ja muistoja. Kokoelma käsittää 16 tuoksua ja monia muita kylpy- ja ihonhoitotuotteita.

“Hajuvesien maailma ei tunne rajoja.

Tuoksun avulla voi piirtää unohtuneita kuvia ja muistoja,

liikkua mielikuvituksen mailla tai herättää tunteen,

jota ei tiennyt olevan olemassakaan.”


-Lorenzo Villoresi