M Micallef

M. Micallefin tuoksutalo perustettiin vuonna 1996. Brändi sai alkunsa Ranskan Rivieran auringon alla, Grassen alueella, joka tunnetaan maailman hajuvesiteollisuuden keskuksena. Se on erikoistunut artesaanihajuvesiin, jotka tunnetaan myös nimellä niche-hajuvedet.

Nykyään M. Micallef tunnustetaan yleisesti yhdeksi maailman parhaista artesaanihajuvesien tuottajista. Sen hajuvedet on tehty parhaista mahdollisista raaka-aineista, ja niiden uniikit pullot on koristeltu käsityönä.

 

Yhtiö sai alkunsa, kun liikemies Geoffrey Nejman kohtasi Martine Micallefin, taiteilijan ja kauneusalan ammattilaisen. Geoffrey ja parfymööri Jean-Claude Astier, yksi Grassen alueen tunnetuimmista ”nenistä”, yhdistivät voimansa ja loivat tuoksuja, joihin kelpuutettiin vain parhaimmat ja kallisarvoisimmat ainesosat. Martinen käsissä syntyivät hajuvesien upeasti koristellut pullot. M. Micallefin ylelliset hajuvedet ovat saavuttaneet huikean menestyksen ympäri maailmaa.

M. Micallef-brändin menestystä on siivittänyt tinkimätön halu käyttää vain parhaita raaka-aineita. M. Micallef-hajuvedet valmistetaan Micallefin kartanossa, Châteauneuf-de-Grassen viehättävässä kylässä. Kaikki pullot ovat uniikkeja, ja ne koristellaan ja täytetään käsin. Arvokkaimmat tehdään böömiläisestä lasista ja koristellaan Swarovski-kristallein. M. Micallefin taidokkaasti tehdyt hajuvedet ovat täynnä tunnetta. Ne ovat pitkäkestoisia, monisävyisiä tuoksuja, jotka sulautuvat osaksi kantajansa persoonaa.

M. Micallef tahtoo ylläpitää ja kehittää Ranskan ja eritoten Grassen rikasta kulttuuriperintöä. Perheyrityksen menestyksestä kertovat yli 750 jälleenmyyntipistettä yli 37 maassa, muun muassa Ruotsissa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Itävallassa, Italiassa, Belgiassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Unkarissa, Turkissa, Ukrainassa, Puolassa, Romaniassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Australiassa, Egyptissä, Yemenissä, Kazakstanissa, Marokossa, Omanissa, Arabiemiraateissa, Bahrainissa, Saudi-Arabiassa, Qatarissa, Jordaniassa…