La Maison de la Vanille

La Maison de la Vanillen filosofia

Jo vuodesta 1996 La Maison de la Vanille on luonut hajuvesiä, joissa vanilja, eksoottiset tuoksut ja erilaiset raaka-aineet punoutuvat yhteen. Ne ovat sensuelleja tuoksuja täynnä tunnetta,

mystiikkaa ja väriä. La Maison de la Vanillea kuvailevat parhaiten sanat luonnollisuus, aistikkuus ja seesteisyys.

Les Vanilles du Monde

Kaikki maailman vaniljat

Vaniljan tuoksu tunnistetaan helposti kaikkialla maailmassa. Se näyttelee pääosaa monessa suositussa hajuvedessä. Kaikki vaniljat eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Niiden tuoksu vaihtelee lajikkeen, alkuperämaan, kypsytyksen ja valmistusprosessin mukaan.

La Maison de la Vanillen luoman Les Vanilles du Monde -sarjan tuoksut perustuvat vaniljan eri variaatioihin. Vanilja on pohjatuoksu, jonka ympärille on koottu viisi erilaista, naisellista kokonaisuutta. Sarja on saanut inspiraationsa eksoottisista maista, joissa vanilja kasvaa.

Les Vanilles du Monde -sarjan tuoksut:

Givrée des Antilles mausteinen, itämainen

Ensituoksun naisellinen sitruunaisuus ja kevyen mausteinen laventeli sekoittuu runsaisiin ruusuihin ja tuberoosiin. Patsuli ja tonkapapu tuovat salaperäisen vivahteen. Tuoksuu yhtä herkulliselta kuin kehrätty sokeri.

Fleurie de Tahiti hedelmäinen

Romanttinen ja hedelmäinen ambra avaa tuoksun. Sydämessä sykkivät klassinen setripuu ja herkullinen ylang-ylang. Tahitin saarelta inspiraationsa saanut kokonaisuus on sarjan sulotuoksuisin kukka.

Noire du Mexique puuterinen

Ihastuttava tuoksu, jossa bergamottia pehmentävät ruusu, jasmiini, kurjenmiekka ja patsuli. Se on kuin kantajansa – elegantti ja hienostunut.

Sauvage de Madagascar metsäinen

Bergamotin ja laventelin kujeilevat tuoksut sulavat korianteriin ja santelipuuhun. Tuoksun innoituksena on värikäs, villi ja lumoava Madagaskar. Se on raikas kuin sademetsä myrskyn jälkeen.

Divine des Tropiques kukkainen

Kukkainen, aistillinen ja hiukan ilkikurinen tuoksu, jonka ensituoksussa leikkivät jasmiini ja ambra. Sydämen tuberoosa ja hyasintti sulautuvat ambran ja vaniljan ilotulitukseen. Jumalainen, eksoottinen tuoksu, joka on kuin tuulahdus tropiikista.

Muut La Maison de la Vanille -tuoksut:

Absolu de Vanille
Absolu de Vanille on tummasävyinen, rikkaan vaniljainen tuoksu. Lumoava sekoitus dekadenttia vaniljaa ripauksella täyteläistä patsulia. Houkutteleva tuoksu, jossa on vaaran tuntua.

Ensituoksu: vanilja-absoluutti
Sydäntuoksu: patsuli, bentsoiini, opopanax
Pohjatuoksu: tonkapapu-absoluutti, labdanum, vanilja-absoluutti

Moaï miehille
Moaï vangitsee hetken, jossa viileys ja kuumuus kohtaavat. Tuoksu on kuin kantajansa: energinen, intohimoinen ja hellä. Ensituoksun raikkautta maustavat sydämen myski ja korianteri. Pehmeyden ja lämmön tuo pohjan metsäisyys.

Ensituoksu: bergamotti, laventeli
Sydäntuoksu: myski, korianteri, patsuli
Pohjatuoksu: vanilja, tonkapapu, santelipuu