Parfum d'Empire

Parfum d’Empiren perustaja Marc-Antoine Corticchiato on omalaatuinen ammattilainen:

parfymööri, jonka tuoksut ovat intensiivisiä aistielämyksiä, toisaalta tiedemies, joka on 0tohtorinväitöskirjassaan tutkinut aromaattisten kasvien salaisuuksia.

 

Marc-Antoine on opiskellut kuulussa École Internationale de Parfumerie de Versailles -oppilaitoksessa. Nykyään hän on yksi sen opettajista. Ennen parfymöörin uraansa Marc-Antoine toimi vuosia kemian tutkijana.

 

Corticchiatoa kiinnostavat laadukkaat raaka-aineet ja niiden historia eri kulttuureissa. Hänen luomat tuoksunsa ovat tutkielmia aistihavainnoista ja hajuvesien salaperäisestä maailmasta.

“Kaikissa kulttuureissa hajuvesissä on aina ollut kyse viettelystä ja hengellisyydestä. Parfum d’Empiren myötä tahdoin tuoda takaisin hajuveden alkuperäisen merkityksen, sen intiimit ja pyhät juuret. Hajuvedessä on aina kysymys valloittamisesta ja etsinnästä, oli kyse sitten rakkaudesta, uskonnosta tai itsestä.Hyödynnän tuoksuissani kallisarvoisimpia raaka-aineita, mutta ennen kaikkea tunteitani ja intuitiotani, sillä mikään ei ole universaalimpaa kuin sisäiset tuntemuksemme. Tuoksuni kutsuvat tutkimaan maailmoista monimutkaisinta ja salaperäisintä: aistien maailmaa.”

-Marc-Antoine Corticchiato

Maahantuonti ja tukkumyynti:

Osmantus Oy

 Kerkkolankatu 28

05800 Hyvinkää

0400-890 606, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.