Simone Cosac Profumi

Simone Cosac Naify on juuriltaan brasilialainen, mutta Italiasta tuli hänen toinen kotimaansa jo varhain. Hän on intohimoinen matkailija, joka on erityisen kiinnostunut eri kulttuureista ja niiden perinteistä. Simonelle tuoksut ovat aina olleet tunteiden tulkitsijoita. Ne ovat kieli, jossa ei tarvita sanoja.

Simone Cosac Profumilla on kolme eri kokoelmaa: Perle di Bianca, Trama ja Atelier. Hajuvesien lisäksi tarjolla on erilaisia vartalo- ja kosteusvoiteita, hoitavia tuoksuöljyjä, kylpysuoloja, huonetuoksuja, tuoksukynttilöitä sekä tuoksukoruja.

 

Perle di Bianca

Bianca tarkoittaa italiaksi valkeaa. Nimi on enne. Iho hohtaa valkeana kuin helmi. Bianca on hento kuin jasmiinin ja appelsiininkukan tuoksu, hänen sielunsa avoin, ja rakkauden nimissä valmis ottamaan vastaan mitä tahansa. Perle di Bianca -sarja on saanut innoituksensa Bianca Cappellosta. Kiistelty Bianca oli venetsialainen aatelisnainen, josta tuli Francesco I de’Medicinin rakastaja ja vaimo.

Perle di Bianca -sarjaan kuuluvat: Perle di Bianca -hajuvesi, Carezzi di Perle -vartalovoide, Gocce di Perle -vartaloöljy, Frammenti di Perle  -kylpysuola, Perle à Porter -tuoksukoru.

Trama

Vanha vaatearkku, johon kätketyt silkit, kirjotut liinat ja hennot pitsit tuovat mieleen lapsuusmuistot. Trama on paluu hetkiin, jolloin maailmaa värittivät ruusuiset haaveet ja sielussa paloi nuoruuden into. Simone Cosac on luonut tuoksuöljyjä, joissa aistit ja elämän eri vaiheet punoutuvat nykyhetken kauneuteen.

Trama-sarjaan kuuluvat: Trama-hajuvesi, Innocenza-tuoksuöljy, Nostalgia-tuoksuöljy, Incanto-tuoksuöljy.

Atelier

Simone Cosac Profumin atelier, ateljee, sijaitsee loisteliaassa Villa La Tanassa, Medicinin suvun kartanossa Venetsian kukkuloilla. Hienostuneen Atelier-sarjan on innoittanut keskiajan alkemia, ja siinä yhdistyvät toscanalaiset mausteet ja tuoksut.

Atelier-sarjaan kuuluvat: Soffio di Perle -tuoksukynttilä, Home Essences -huonetuoksuspray, Home Essences Shanghai -huonetuoksu (200 ml ja 500 ml).