Eau d'Italie

Positano. Ikivanha kylä Välimerestä lähes pystysuoraan nousevien kallioiden kupeessa Italian upealla Amalfi-rannikolla. Paikka, jossa unelmat ja todellisuus kietoutuvat toisiinsa. Toinen maailmansota oli loppumaisillaan, kun neljä napolilaista Sersalen perheen sisarusta päättivät

muuttaa 1700-luvun palazzonsa hotelliksi. Näin sai alkunsa loistohotelli Le Sirenuse, joka on ollut italialaisen tyylin perikuva jo avajaisistaan vuonna 1951 lähtien. Juhlistaakseen puolivuosisataista menestystä, Marina Sersale lanseerasi Le Sirenusen oman Eau d’Italie -hajuvesi- ja ihonhoitotuotesarjan vuonna 2004.

 

EAU D’ITALIE -SARJAN TUOKSUT:

EAU D'ITALIE -  Eau de Toilette Spray 100 ml 

Leppeä merituuli ja viileät sitruunatarhat Positanon rinteillä. Kesäauringon paahtamat terrakottatiilet. Bergamotti, mustaherukan nuput ja rohtomesikät. Häivähdys myskiä, aavistus suitsuketta. Säkenöivä ja harmoninen Eau d’Italie on Positanossa sijaitsevan Hotel Le Sirenusen nimikkotuoksu, joka on voittanut lukuisia palkintoja.

PAESTUM ROSE - Eau de Toilette Spray 100 ml

Paestumin kultaiset temppelit hehkuvat eteläisen Italian kirkkaan taivaan alla. Ruusutarhojen huumaava tuoksu täyttää ilman. Italialaisten hajuvesien valmistus alkoi Paestumin ruusuista muinaisen Rooman aikaan. Paestum Rose on ainutlaatuinen tuoksu, jossa Turkin ruusun samettiseen pehmeyteen kietoutuvat mustapippuri, roseepippuri, korianterin siemenet ja osmantus, mirhami, suitsuke ja eksoottiset puut.

SIENNE L'HIVER - Eau de Toilette Spray 100 ml

Muinaisen kaupungin muurien sisällä suitsukkeen tuoksu leijailee märkien mukulakivikatujen yllä, ja sisällä taloissa hehkuvat takkatulet tuovat lämpöä kylmän kosteuden keskelle. Sienne l’Hiver vangitsee renessanssikaupunki Sienan koko olemuksen. Se on hienostunut ja palkittu tuoksu, jonka vivahteet ovat maanläheisiä: pelargonin lehdet, orvokin terälehdet ja saniainen, joita seuraavat Venetsian kurjenmiekat, valkoiset tryffelit ja olibaanihartsi. Pohjalla tuoksuvat heinä, gaiac-puu ja labdanum.

BOIS D'OMBRIE - Eau de Toilette Spray 100 ml

Umbrian metsät, jotka levittäytyvät pitkin Keski-Italian vihreitä rinteitä. Bois d’Ombrie on matka turmeltumattomalle alueelle, jossa muinaisten metsien, palsamin ja kurjenmiekan juuren tuoksut heräävät henkiin. Niihin sekoittuu aavistus konjakkia, nahkaa ja vetiveriä. Pohjatuoksu on kullanhehkuinen sekoitus ambran kukkaisia sävyjä. Aito italialainen klassikko.

MAGNOLIA ROMANA - Eau de Toilette Spray 100 ml

Magnolia Romana on kuin magnolia. Raikas ja läpikuultava tuoksu, jonka sävy lämpenee ja tuo mukanaan jotain uutta: puhtaanvalkoisen kukan pehmeyden, aavistuksen basilikan vehreää raikkautta, kasteisen lootuksenkukan, johon sekoittuvat murskatut sitruunanlehdet ja ohikiitävä aavistus kostean maan tuoksua. Herkkä kimppu läpikuultavaa kauneutta on saanut inspiraationsa Rooman Villa Borghese -puiston bulevardeja reunustavista magnolioista.

BAUME DU DOGE - Eau de Toilette Spray 100 ml

Merestä kohonnut Venetsia on toiminut porttina itään jo vuosisatojen ajan. Se on ollut venetsialaisten kauppiaiden tärkein kauppapaikka, jonka kautta Eurooppaan on virrannut mausteita ja eksoottisia tavaroita. Baume du Doge on nykyaikainen ja vetoava tulkinta Venetsian loisteliaimmista ajoista. Lämmin ja rikas yhdistelmä appelsiinia, villifenkolia ja kanelia, jotka sekoittuvat sydämen mirhamiin, olibaanihartsiin ja sahramiin. Pohjalla tuoksuvat bentsoiini, vanilja ja vetiveri.

AU LAC - Eau de Toilette Spray 100 ml

Upea italialainen puutarha keskikesällä. Ilman täyttää kukkien tuoksu ja järveltä puhaltava raikas tuuli. Au Lac on herkkä kukkaistuoksu, joka on saanut inspiraationsa italialaisen prinsessa Vittoria Colonnan ja futuristisen taidemaalari Umberto Boccionin rakkaustarinasta. Au Lacin ensituoksun muodostavat lumpeet, pomeranssi ja viikunanlehdet. Sydämessä tuoksuvat Italian ruusu, jasmiini ja osmantus, joita seuraavat papyruskaisla ja setripuu.

JARDIN DU POETE - Eau de Toilette Spray 100 ml

Jardin du Poete on saanut innoituksensa menneestä ajasta, jolloin kansoja johtivat runoilijat, valon ja auringon jumala Apollon suojatit. Tuohon aikaan Sisilia oli Kreikan siirtomaa ja Syrakusa tuoksuva hovi, jonka puutarhoissa tuoksuivat sitruunat ja mausteiset kasvit. Jardin du Poete, runoilijan puutarha, on heleä tuoksu, joka henkii Sisiliaa.

 

Lisäksi saatavilla Eau d’Italie-ihonhoitotuotesarja, joka sisältää seuraavat tuotteet: splash cologne, suihkugeeli, kosteusvoide, shampoo, hoitoaine, kylpysuola, tuoksusaippua.