KÄSI-JA JALKAHOITOTUOTTEET AMMATTIKÄYTTÖÖN

manicure055

HINTA: 4,65 €/1 pakkaus, hinta sisältää 24 % alv.

Toimitusehto: tuotteet toimitetaan postiennakolla ja postitus- ja postiennakkokulut lisätään hintaan.

Toimitusaika: n. viikon sisällä tilauksesta.

Tukkumäärien (laatikkotavara) toimitusaika, hinta- ja toimituskulut sopimuksen mukaan.

Balbcare-manikyyrikäsineet

Onko liian vaikea tehdä manikyyri kotona? Nyt Sinun ei tarvitse olla ammattilainen tehdäksesi laadukkaan manikyyrin.

OSMANTUS OY tarjoaa kokeiltavaksesi aivan uutta tuotetta käsien hoidossa. Balbcare-manikyyrikäsineet on innovatiivinen ratkaisu käsienhoidossa.

Balbcare-manikyyrikäsineet on ainutlaatuinen tuote, jonka avulla voit pitää huolta käsistäsi ja kynsistäsi. Manikyyrikäsineiden käyttö on hygieenistä ja helppoa niin kotona kuin kauneushoitolassa. Kertakäyttöinen BalbCare-manikyyrikäsinepakkaus sisältää muovikäsineet, joissa on ravitseva hoitoemulsio, kertakäyttöinen appelsiinipuutikku ja kynsiviila. Ainutlaatuisen emulsion koostumuksen ansiosta et enää tarvitse vettä tehdäksesi manikyyrin.

BalbCare on korkealaatuinen Brasiliassa valmistettu tuote, joka on suunniteltu nykyaikaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Se yhdistää manikyyrin ja SPA- käsihoidon säästäen hoitajan aikaa ja voimia. Balbcare-manikyyrikäsineiden avulla saat helposti terveen käsien ihon ja kynnet. Käsien iho on hoidon jälkeen pehmeä, kynnet ovat valkeat ja ravitut. BalbCare pehmentää kynsinauhat tehokkaasti, rauhoittaa ihoa ja valmistaa kätesi manikyyriin.

Oikeanlainen käsien hoito on tärkeää käsien ihon terveyden ja kauneuden säilyttämiseksi. BalbCare -manikyyrikäsineiden avulla se on helppoa kotona tai kauneussalongissa. Hoidon tulosten pysyvyyden kannalta on tärkeää toistaa se säännöllisesti.

BalbPharm - yritys on perustettu 2005 Paranassa Brasiliassa. Siitä tuli ensimmäinen yritys, joka kehitti ja käynnisti ainutlaatuisen POZ käsien- ja jalkojenhoito-ohjelman (käsien ja jalkojen ihon ja kynsien ammattimainen hoito). Yritys on menestyksekkäästi luonut ja kehitellyt edelleen korkean teknologian tuotteita, jotka vastaavat nykyaikaisimpia tieteellisiä standardeja. Yksi eksklusiivisista tuotekehityksen tuloksista on vallankumouksellinen BalbCare, joka on saanut aikaan villityksen kynsistudioissa.

Nyt manikyyri- ja pedikyyrihoidot ovat saaneet BalbCaren ansiosta aivan uuden luonteen. Brasilialainen manikyyri on turvallinen, steriili ja samalla terveellinen käsien ja jalkojen ihon sekä kynsien hoitomuoto: uusi aika on koittanut ja perinteiset manikyyrin tekotavat vaipuvat unohduksiin.

Kiitos teknologisesti korkeatasoisen emulsion ja luonnollisten ainesosien, manikyristin ja pedikyristin palvelut on onnistuttu uudistamaan ja nostamaan uudelle ammatilliselle tasolle, parantaen suojaavaa, tervettä, hygieenistä ja ammattimaista käsien ja jalkojen hoitoa, jonka edut voitte arvioida välittömästi.

Mikä on BalbCare?

Maailma on teknologistunut ja on koittanut ”BalbCare-aika”. Se on brasilialainen manikyyri ja pedikyyri, joka on tehnyt vallankumouksen kynsiteollisuudessa ja kynsien hoidon palveluissa kokonaisuudessaan.

BalbCare on ainutlaatuinen tuote, jonka avulla terveellinen käsi- tai jalkahoito on helppoa ja tehokasta tehdä. Sen avulla on mahdollista ylläpitää korkeatasoista hygieniastandardia kauneushoitoloissa ja myös kotioloissa. BalbCare on pari polyetyleenistä valmistettuja manikyyrikäsineitä ja pedikyyrisukkia, jotka sisältävät ravitsevan emulsion. Pakkauksessa on myös kertakäyttöinen appelsiinipuutikku ja kynsiviila.

Innovatiivinen BalbCare-tuote on kehitelty ottaen huomioon kaikki kynsienhoitoteollisuuden toiveet ja tarpeet ja se sisältää itse manikyyrin ja pedikyyrin menettelytavat sekä kauneushoitolahoidon. Tämän tuotteen avulla manikyyri ja pedikyyri kauneussalongeissa on tullut paremmaksi ja nopeammaksi tehdä ja samalla asiakas on saanut laadukkaan palvelun. BalbCaren ansiosta haave kauniista ja terveestä käsien ja jalkojen ihosta on nyt realismia.

BalbCare on ainutlaatuinen ja innovatiivinen tuote

Yksi ainutlaatuisista BalbCare-emulsion ainesosista on teepuu-öljy, jota ovat käyttäneet jo aboriginaalit ja tänäkin päivänä sitä käytetään dermatologiassa, mm. hoidettaessa vyöruusua. Nämä ainesosat ovat erittäin tehokkaita dermatofyyttien ja sieni-itiöiden aiheuttamia sienitauteja hoidettaessa. Myös jalkojen ja käsien liikahikoilua hoidetaan teepuu-öljyllä, joka poistaa hienhajua. Bakterisidisesti aktiivinen teepuu-öljy imeytyy helposti ihoon.

BalbCaren sisältämä kalsium on erittäin tärkeä komponentti, koska sillä on suuri rooli kynsien vahvistamisessa. Se estää vaaleiden pilkkujen ilmaantumisen kynsiin. Kalsium myös vahvistaa kynsien rakennetta ja estää niitä katkeilemasta ja liuskoittumasta.

Allantoinilla on tulehdusta estävä ja hygroskooppinen vaikutus, joka stimuloi solujen jakaantumista ja uusien kasvamista. Allantoinin keratolyyttinen vaikutus on kosmetiikassa arvostettua (se pehmittää ja hajottaa epidermiksen kuivan kerroksen).

Sitä paitsi allantoini nopeuttaa ihon uudistumista, rauhoittaa sitä ja ehkäisee tulehduksia. Lisäksi se tasoittaa juonteita, pehmentää ja kosteuttaa ihon, suojaten sitä haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Keratiini on kynsien perusvalkuaisaine, josta kynnet ovat muodostuneet. Se vahvistaa ja uudistaa kynsiä ja antaa niille terveen ja hoidetun ulkonäön.

Pohjoisamerikkalaisen taikapähkinäpuun (Hamamelis) uutetta intiaanit käyttivät palohaavojen hoidossa, vuotaviin haavoihin, tulehduksiin ja peräpukamiin. Uute vaikuttaa vahvasti verisuonia supistavasti, koska se sisältää paljon kasvin tanniineja, mm. elagotanniinia ja hamamelitanniinia.

Flavonoidit, joita taikapähkinäpuu-uute sisältää, ovat hyviä tulehduksen estäjiä aktiivisten antioksidanttien johdosta. Polymeeri R236 - on uusi ainesosa, joka on kehitetty laboratoriossa Paranassa. Se sisältää valittuja aineita, jotka suojaavat luonnonkynttä lakkojen negatiiviselta vaikutukselta samalla kiinnittäen lakan paremmin, ja se myös tekee kynnen pinnan sileäksi.

BalbCare on manikyyrin ja pedikyyrin uusi villitys!

Parhaimpien dermatologian asiantuntijoiden kehittämä emulsio, jossa on käytetty luonnon omia ainesosia, sai aikaan villityksen ja muutti manikyyrin ja pedikyyrin menetelmät kauneushoitoloissa vallankumouksellisesti. 

Yksi sen eduista on käsienne, jalkojenne ja kynsien sekä ihon suojaus erilaisilta sienitaudeilta ja monimutkainen kynsien vahvistaminen. Nykyaikaiset teknologiat astelevat 2000-luvulla vauhdilla eteenpäin ja vanhat manikyyrin ja pedikyyrin hoitometodit vaipuvat unholaan.

BalbCare nuorentaa käsien ja jalkojen ihoa sekä kynsiä, se on todistettu monivuotisten tutkimusten perusteella brasilialaisen BalbPharmin laboratoriossa. Miljoonat käyttäjät Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Meksikossa, Kanadassa, Australiassa ovat valinneet käyttöönsä BalbCaren tuotteet.

Kertakäyttöpakkaus sisältää käsineet tai sukat, jossa hoitoemulsio + appelsiinipuutikun sekä viilan kynsien hoitoon.

KÄSIHOITO:

  • Suurensuosion saanut, ainutlaatuinentuote ammattilaisille
  • №1USA:ssa,BrasiliassajaEuroopassa jo vuosia
  • Raaka-aineet ovat dermatologisesti tutkittuja, korkealaatuisia luonnonuutteita
  • Erittäinhygieeninen
  • Ammattikäyttöön ja kotihoitoon, helppo käyttää ja ottaa mukaan
  • Yksittäispakattu,kompakti,ilmatiivis pakkaus-helppo säilyttää
  • NeutraaliPH, sopii kaikille ihotyypeille
  • Hoitoaineena on ainutlaatuinen ainesosien yhdistelmä
  • Sopii käytettä väksi kauneussalongeissa, jalkahoitoloissa, kynsistudioissa... säästää rahaa ja aikaa!

 

Et tarvitse enää näitä:

 vateja no-bowl

voiteita

no-kreme

öljyjäno-oil

kuorintaano-crab

pyyhkeitäno-paljpg

vettäno-water

Säästää

vettä

Säästää

rahaa

Säästää

aikaa

Helpottaa

työtä

 

MAAHANTUONTI JA TUKKUMYYNTI: OSMANTUS OY, Kerkkolankatu 28, 05800 Hyvinkää, www.osmantus.fi

KÄSIEN HOITO:

         

11.   Desinfioi käsi desinfiointiaineella, poista lakka kynsistä.

12.   Levitä emulsio käsineen sisällä sormiin ja pue käsine asiakkaan käteen.

13.   Hiero hetki käsineen läpi sormia ja kynsinauhoja, jotta aine imeytyy, jätä vaikuttamaan 10-15 minuutiksi, käsittele samoin sillä aika toinen käsi.

14.   Avaa käsineen sormenpäät ja käsittele kynsinauhat. Sulje sormenpäät ja käsittele toinen käsi.

15.   Poista sitten käsine, hiero loput emulsiosta käteen, vaikka kyynärpäähän asti. Viilaa kynnet.

16.  Poista rasva kynsistä lakanpoistoaineella ja lakkaa kynnet.

JALKOJEN HOITO:

                                                                          

11.     Desinfioi jalat, poista lakka kynsistä.

12.     Levitä emulsio pussin sisällä tasaisesti kantapään ja kärjen alueelle, pue sukka.

13.     Hiero hetki varpaita ja kantapäätä pussin läpi, jätä vaikuttamaan 10–15 min.

14.     Avaa pussin kärkiosa ja nosta ylös. Käsittele kynsinauhat, sulje kärkiosa, jätä aine vaikuttamaan, toisen jalan käsittelyn ajaksi.

15.     Poista pussi, hiero loput aineesta ylöspäin jalkaan. Viilaa kynnet, raspaa ja käsittele kantapää ja jalkapohjat tavalliseen tapaan.

16.     Jos lakkaat kynnet, pyyhi ne ennen lakkausta lakanpoistoaineella. Lakkaa.

MAAHANTUONTI- JA TUKKUMYYNTI: OSMANTUS OY, Kerkkolankatu 28, 05800 HYVINKÄÄ, www.osmantus.fi